Perhosefektin kierrätys- ja ekoilusivut

Vuodenvaihteen 2007 tilastot
kierrätys ja ekoilusivut.
Tervetuloa penkomaan!

Logoa klikkaamalla pääsivulle
Tämä sivu viimeksi päivitetty
9.1.2010Artikkelit Materiaalit Sisustus Ohjeita Haastattelut
Jouluaskartelu Pääsiäisaskartelu Muut juhlat Kuvia
Uusi blogi
Lahjaideat Virkkaus- ja neulontaohjeita Vanha blogi Linkit
Ota yhteyttä!


Hyvää uutta vuotta!
Omakuva

Blogaan väärin!

Kommentteja voit lähettää osoitteeseen
heidi@ perhosefekti.fi
31. joulukuuta 2007

Joululahja veljen perheeltäHyvää uutta vuotta!

Vuodenvaihde on tilastonikkareiden juhlaa. Osallistunpa minäkin tilastotietojen nikkarointiin omalta osaltani:

Perhosefektin sivuilla on vuonna 2007* käynyt 13556 uniikkia** vierailijaa. Joulukuussa tuli kävijäennätys, 2215 vierailijaa, marraskuussa edellinen ennätys, 2106 uniikkia vierailijaa.

*  31.12.2007 klo 15.43 mennessä.

** "Uniikkia vierailijaa" tarkoittaa käsittääkseni sitä, että samasta osoitteesta tulleet kävijät on laskettu vain kerran vuorokauden aikana ja edestakaisin sahaaminen jätetty pois laskuista.

Vierailujen kokonaismäärä on vuonna 2007 ollut 22500 vierailijaa, ladattuja sivuja 76074 kpl. Suosituin sivu on sattumoisin blogi.html, jossa on tässä kuussa käynyt 1265 lukijaa (*vilkuttaa kaikille*).

Laskuri näyttää pompsahtaneen pois päältä pari kertaa vuoden aikana noin vuorokaudeksi, puoleksitoista kerrallaan, mutta ei ole onneksi nollaantunut. Tämän takia on jäänyt laskematta ehkä vajaat parisataa kävijää, ei sen enempää.

Itse olen kaikkein ylpein noista haastattelusivuista, jotka sain vihdoin viimein alulleen. Seuraava haastattelu kuvineen on luvassa loppuviikosta. Toivottavasti valmistuu loppiaiseksi.

Perhosefektin sivuille on joulukuussa saavuttu 687 erilaisella hakulausekkeella. Hakulausekkeiden "kymmenen kärjessä" joulukuulta:
  1. jouluaskarteluohjeita
  2. perhosefekti
  3. lankatonttu
  4. pahvi tonttu
  5. joulukoriste askartelu
  6. neulottu kauluri
  7. lankatonttu ohje
  8. itse tehdyt joulukortit
  9. kondromalasia
  10. paperinaru
Minun näkökulmastani katsoen aika monen netinkäyttäjän perheessä käytetään tai haluttaisiin käyttää itse neulottua kauluria, tehdään itse joulukoristeita ja -kortteja (erityisesti lankatonttuja) sekä podetaan nivelkipuja.

Omituisin hakulauseke tänä vuonna:
Tampereen kunnallispolitiikka on syvältä
(myös: Tampereen kunnallispolitiikka on pe****stä). Kun joku lyö moisen lauseen hakukoneeseen, hakukone kehottaa lukemaan aiheesta lisää mm. täältä.  No huh huh?

Perhosefekti-blogin ailahteleva sisältö, koukeroiset lauserakenteet  -  ajatusviivoineen ja (sulkuineen)  -  sekä rivakka päivitystahti ja vankkumattomat mielipiteet asiasta kuin asiasta jatkavat näillä näkymin pulpahteluaan
ensi vuonnakin.  Aivan samalla kaavalla kuin tähänkin saakka.

Kiitos Sinullekin käynnistä ja tervetuloa uudelleen!